Komuniteti

JETA NE KOMUNITETIN TONE

Alkeda Mera

NJERZIT JANE QENIE NJERZORE SHOQERORE QE KANE NEVOJE TE BASHKEVEPROJNE DHE TE KOMUNIKOJNE ME TE TJERET. SECILI NGA NE BEN PJESE NE GRUPE APO KOMUNITETE TE NDRYSHME NGA FAMILJA KU KEMI LINDUR, ME PAS NE KLASA, SHKOLLA APO UNIVERSITETE. CDO KOMUNITET KA TIPARET DHE RREGULLAT E VETA TE FUNKSIONIMIT NE BASHKJETESE. JETA NE KOMUNITET KARAKTERIZOHET NGA INTERESAT TONA TE PERBASHKETA . NE FOTON E MEPOSHTME SHOHIM SE TE GJITHE JEMI TE AFTE TE NDIHMOJME KOMUNITETIN TONE. NE SI NXENES DUHET TE MARRIM PJESE, TE NDIHMOJME KOMUNITETIN, SI FOTOJA LART, TE NDIHMOJME SHKOLLEN TONE QE PALESTRA LART TE NDERTOHET SA ME SHPEJT QE EDHE NE VETE NXENESIT TE KEMI MUNDESI TE ARGETOHEMI NE SHKOLLE POR JO VETEM!... KJO NDODH SEPSE: INDIVITI NUK ESHTE NJE QENIE E VETMUAR POR ESHTE QENIE SHOQERORE. NEVOJAT DHE INTERESAT DHE NEVOJAT E GRUPIT. MARDHENIET MES NJERZVE KANE PERHERE NJE MOTIV TE BRENSHEM SIC MUND TE JETE DASHURIA, PARAJA TE MIRAT MATERIALE... KUR KETO MOTIVE PERPUTHEN E TE TJEREVE ATEHERE NATYRA E MARDHENIEVE QE KRIJOHEN MES TYRE ESHTE POZITIVE